ATELJÉ GATEMNELL

Välkommen till Ateljé Gatestål om du vill njuta av färgsprakande konst eller själv prova på att gå en kurs i akvarell eller akrylmåleri i en inspirerande miljö. Ateljén ligger inhyrd i en gammal stallänga på en vacker vit, kringbyggd gård strax utanför Rydebäck. Här finns både färdiga kurspaket för dig som vill gå på kurs en fast tid i veckan eller spendera en helg med att lära sig nya roliga tips och trix när det gäller måleri. Kurserna passar både den som känner sig helt ny och den som är mer van med färg och pensel. Jag som leder kurserna heter Birgitta Emnell Gatestål och är utbildad inom måleri bl.a på Falkenbergs Konstskola och tycker att det framförallt ska vara lustfyllt och energigivande att måla. Här får du kunskaper och inspiration men inga pekpinnar.

Du kan också skräddarsy en egen kurs för en eftermiddag eller kväll. Då är ni mellan 6-8 personer, kanske från jobbet eller kompisgänget, som vill göra något roligt och utvecklande tillsammans. Sommartid kan vi vara utomhus och fler personer i gruppen. Kontakta mig gärna för att veta mer eller fråga om något.

Till min ateljé kan du också komma för att titta på eller köpa min egen konst. Här är väggarna alltid fyllda!

Courses, painting and ceramics by Artist Birgitta Emnell Gatestål. Take an inspiring painting course in watercolor, acrylic painting or perhaps wine & coffee. See the course program at our website and follow us on instagram.